TERMENI ȘI CONDIȚII SITE EMFOR.RO

 

Protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal este importantă pentru noi, prin urmare acordăm o atenție deosebită protejării datelor personale ale tuturor acelora cu care derulăm operațiuni comerciale, precum și a vieții private a vizitatorilor care accesează site-ul emfor.ro, în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, din data de 27 aprilie 2016, în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date („GDPR”).

Utilizarea și vizitarea site-ului www.emfor.ro, (numit în continuare „Site-ul”) este guvernată de conținutul acestor Termeni și Condiții, (numite în continuare „Termeni & Condiții”). Prin accesarea și navigarea pe „Site” confirmați faptul că ați citit și sunteți de acord cu acești Termeni & Condiții. Puteți imprima și păstra o copie a acestor Termeni & Condiții, care are au valoare de acord între EMFOR MONTAJ SA (numită în continuare „EMFOR MONTAJ SA”) și dvs. și care nu poate fi modificat fără acordul nostru prealabil. EMFOR MONTAJ SA își rezervă dreptul de a modifica acest document și este de datoria dvs. să verificați în mod regulat Termenii și Condițiile și să luați cunoștință de modificările intervenite.

Pentru a înțelege modul în care sunt tratate datele dvs. personale, vă rugăm să citiți cu atenție și Politica de Confidențialitate EMFOR MONTAJ SA.

 

ACURATEȚEA INFORMAȚIILOR ȘI RENUNȚAREA LA RĂSPUNDERE

EMFOR MONTAJ SA își propune să se asigure că toate informațiile de pe Site sunt corecte. Cu toate acestea, site-ul și materialele disponibile pe acest site sunt furnizate numai în scopuri informative generale și nu sunt destinate să furnizeze informații complete sau îndrumări cu privire la subiectele acoperite. Înainte de a încheia un contract bazat pe sau în legătură cu informațiile de pe acest site, trebuie să obțineți informații complete de la organizația sau persoana cu care stabiliți contractul. EMFOR MONTAJ SA nu este responsabil pentru informațiile furnizate de orice terță parte în legătură cu un astfel de contract.

Prin vizitarea Site-ului recunoașteți că orice asumare a încrederii pentru orice informație sau orice alt material conținut pe acest Site este în întregime pe propriul dvs. risc și toate celelalte garanții, angajamente, condiții și termeni, exprese sau implicite (inclusiv, fără limitare, în ceea ce privește calitatea, gradul de adecvare pentru utilizare, performanța sau adecvarea scopului) în ceea ce privește Site-ul sunt astfel excluse în cea mai mare măsură permisă de lege.

Admiteți că nu putem garanta că Site-ul va fi întotdeauna disponibil pentru dvs., datorită naturii internetului. În plus, recunoașteți faptul că site-ul poate fi indisponibil din motive de întreținere, dar, acolo unde este posibil, vom efectua o astfel de întreținere în afara orelor de funcționare principale și vom încerca să minimizăm perioada de orice întrerupere.

 

CODUL DE CONDUITĂ

Sunteți de acord să vă asigurați că detaliile pe care ni le furnizați prin intermediul Site-ului sunt corecte și să ne informați cu promptitudine dacă vreunul dintre detaliile pe care ni le-ați furnizat despre dvs. se schimbă.

Dacă accesați orice parte a site-ului care vă cere să introduceți o parolă, sunteți de acord să păstrați confidențialitatea oricărui nume de utilizator și parolă pentru utilizare pe Site și să fiți responsabil de orice pierdere sau daună rezultată din utilizarea parolei de către orice terță parte.

Ne rezervăm dreptul de a vă anula accesul la zonele protejate prin parolă ale site-ului în situațiile în care considerăm că folosirea site-ului de către dvs. este în detrimentul site-ului sau al altor utilizatori.

Dacă accesați orice parte a site-ului, sunteți de acord:

  • să nu folosiți site-ul în așa fel încât să perturbați, să interferați sau să restrângeți utilizarea Site-ului de către alți utilizatori terți;
  • să vă asigurați că orice materiale încărcate, afișate sau transmise de dvs. prin sau pe Site nu sunt false, ofensatoare, defăimătoare, amenințătoare, obscene, ilegale și nu încalcă drepturile oricărei persoane oriunde în lume și renunță la orice drepturi morale cu privire la astfel de materiale;
  • să nu revizuiți, să decompilați, să copiați sau să adaptați orice software sau alt cod sau script care fac parte din Site și nici să încercați să transmiteți pe sau prin Site orice informație care conține un virus, vierme, cal troian sau alte componente perturbatoare;
  • să nu trimiteți un e-mail „spam” sau orice corespondență nesolicitată care nu are legătură cu activitățile EMFOR MONTAJ SA, la orice adresă disponibilă pe Site; și
  • să nu schimbați, să modificați, să ștergeți, să interferați sau să utilizați în mod incorect datele conținute pe Site introduse de sau referitoare la orice utilizator terț al Site-ului.

Dacă suferim pierderi din cauza încălcării de către dvs. a acestor Termeni de utilizare, sunteți de acord să ne despăgubiți pe deplin pentru orice pierdere.

Trebuie să vă asigurați că aveți o protecție adecvată împotriva virușilor de calculator, a viermilor, a cailor troieni sau a altor obiecte de natură distructivă în timp ce utilizați internetul și să vă asigurați de securitatea conexiunii dvs. la Site.

 

LINKURI ȘI FORMULARELE DE MESAJE

Site-ul poate include legături hipertext la site-uri web ale unor terțe părți. EMFOR MONTAJ SA nu este responsabil pentru și nu poate acorda garanții cu privire la conținutul sau disponibilitatea materialelor de pe orice site terț.

ORICE OPINII EXPRIMATE PE FORMULARELE DE MESAJ NU SUNT ÎN MOD NECESAR CELE ALE EMFOR MONTAJ SA.

 

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

EMFOR MONTAJ SA este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală referitoare la conținutul acestui Site, inclusiv, fără a se limita la, articole, text, fotografii, ilustrații, clipuri audio și video, mărci comerciale si embleme.

Nicio secțiune din conținutul de proprietate intelectuală al acestui site nu poate fi reprodusă, distribuită sau publicată sub nicio formă sau prin niciun mijloc, fără acordul prealabil scris al EMFOR MONTAJ SA. Prin urmare, vizitatorii site-ului trebuie să înțeleagă și să consimtă să nu modifice, să vândă, să distribuie sau să creeze lucrări / opere / derivate, pe baza imaginilor și a informațiilor publicate pe acest site.

Puteți tipări extrase de conținut de pe Site sau oricare dintre pagini doar pentru interesul personal dar nu și pentru alte scopuri.

Puteți face o copie temporară a acestor pagini pentru scopul vizualizării paginii din aplicația de browser, dar nu aveți permisiunea de a copia, reproduce sau redistribui conținutul acestor pagini, în întregime sau pe părți, fără consimțământul scris al EMFOR MONTAJ SA.

Toate celelalte drepturi sunt rezervate.

 

PROTECȚIA DATELOR

PRIN FOLOSIREA ACESTUI SITE, INCLUSIV ÎNREGISTRAREA PENTRU ACCESUL ZONELOR DE SECURITATE, VĂ DAȚI CONSIMȚĂMÂNTUL CA EMFOR MONTAJ SA SĂ PROCESEZE ORICE DATĂ PERSONALĂ NE ÎNCREDINȚAȚI, INCLUZÂND ORICE DATĂ CLASIFICATĂ DE REGULAMENTUL UE 679/2016 CA DATĂ CU CARACTER PERSONAL SENZITIVĂ, ÎN CONCORDANȚĂ CU POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE EMFOR MONTAJ SA.

 

ALTE CONDIȚII

Acești Termeni & Condiții nu trebuie să afecteze orice altă relație contractuală cu EMFOR MONTAJ SA, sau orice altă politică a EMFOR MONTAJ SA.

 

CUM NE CONTACTAȚI

OPERATORUL DE DATE PERSONALE ESTE EMFOR MONTAJ SA, o companie specializată în lucrări de construcții. Principalele activități desfășurate de EMFOR MONTAJ SA sunt legate de executia la cheie a lucrărilor de construcţii în special din domeniul energetic dar și din domeniile: civile, industriale, hidrotehnice, drumuri si poduri, fundatii speciale, etc.

 

DATE DE CONTACT PENTRU PROBLEME LEGATE DE PROTECȚIA DATELOR

Vizitatorii site-ului au posibilitatea de a comunica în orice moment pentru orice subiect legat de prezentele Termene și Condiții, utilizând datele de contact și formularul de contact din pagina web: https://emfor.ro/contact/

Adresă de corespondență: București – str. Candiano Popescu nr. 1, sector 4.

 

ACTUALIZAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Vizitatorii noștri sunt rugați să aibă în vedere faptul că prezenta Politică poate face obiectul unor modificări periodice de conținut, la fel ca și actualizarea site-ului EMFOR MONTAJ SA. Prin urmare, este necesar să verificați Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului EMFOR MONTAJ SA pentru orice actualizare.